luni, 30 septembrie 2013

O revista, multi scriitori


     Intotdeauna se incepe de jos. Pentru a te ridica, in orice domeniu ar fi, trebuie sa mergi usor pentru a ajunge departe. Graba strica treaba, se zice. Asa si este. Lucrurile luate serios si usor sunt finalizate cu succes. Munca multa si rabdarea sunt necesare pentru a realiza orice.
     Revista 'Orizonturi Literare' a inceput cu cativa oameni ce scriu pe bloguri personale cu pasiune si talent. Ideea aceasta este una foarte buna, de a promova tinerele talente, chiar si la inceput de drum. Este foarte importanta recunoasterea unei persoane ce scrie cu talent si ardoare.
     Nu se castiga fnanciar din articlele scrise. Promovarea si recunoasterea, consider ca sunt cele mai importante pentru tinerii din ziua de azi. Asa cum spuneam, totul incepe de jos. Revista puncteaza diverse teme literare, iar articolele abordeaza diverse subiecte. Succesul obtinut s-a vazut prin numarul mare de vizitatori si prin cei care s-au alaturat a scrie. Multe talente se gasesc in tara noastra, insa putine sunt recunoscute si apreciate. Din pacate, rar se mai gaseste la noi in tara promovare gratuita. Toti se lupta sa ceara bani din orice. Revista aceasta nu face altceva decat sa promoveze gratuit toti cei care sunt talentati in arta scrisului.
      Sper sa fiu iertata de colegii de la revista pentru ca nu am scris asa mult, intrucat am dus foarte mult lipsa internetului in ultima vreme, am avut cu 'portia' ca sa sa zic asa. 
     Asadar, tineri talentati din toata tara, scrieti in continuare, pentru ca niciodata nu stiti de unde vor aparea sansele succesului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu